Savez sindikata Crne Gore pridružuje se podršci zdravstvenom sistemu koji se bori sa epidemijom koronavirusa i u tu svrhu donirao je 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti. Solidarnost i humanost u ovom trenutku,  nemaju cijenu.

Svjesni smo da je pred našim zdravstvenim radnicima možda i najveći izazov u poslednjih nekoliko decenija, zbog čega i želimo da se solidarišemo i podržimo zdravstveni sistem u borbi protiv koronavirusa.

Vjerujemo da zajedničkim snagama građana Crne Gore možemo učiniti da svi mi i naše porodice izađemo kao pobjednici iz ove situacije. Budimo solidarni i strpljivi jer je zdravlje na prvom mjestu. 

Svim našim članovima poručujemo, obzirom na nastalu i izazovnu situaciju u kojoj se ovih dana nalazimo svi u Crnoj Gori, da nam se obrate  putem e-mail i telefonske komunikacije. Svakog radnog dana, u periodu od 7 do 15 časova, zaposlene u Stručnoj službi možete kontaktirati na dežurne brojeve telefona i e-mail adrese.

Sigurni smo da ovakva odluka neće uticati na kvalitet i proces rada SSCG i da će se isti odvijati odgovorno i profesionalno kao i u redovnim okolnostima.

28.mart 2020.

enfrdeitrusles

UČLANI SE

PRAVNA POMOĆ

DOO Rekra

DOO ZA REKREACIJU, ODMOR I BANJSKO LIJEČENJE RADNIKA ''REKRA'' PODGORICA

REKRA

SZ Pljevlja

Služba zaštite Pljevlja

SZ Pljevlja